Massages bij Body Release by Kelly

Massages zijn al eeuwenlang een methode om stress te verminderen, pijn te beheersen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Er zijn verschillende soorten massages, met elk hun eigen kenmerken en voordelen. Massages onderscheiden zich op basis van de intensiteit van de druk, de techniek van de bewegingen, de culturele oorsprong of de doelstelling van de behandeling.

Bij Body Release by Kelly bieden we verschillende massages aan: 

Elke massage heeft zijn eigen specialiteiten. Een deep tissue massage richt zich op het losmaken van de dieperen van het spierweefsel. Terwijl een meridiaanmassage zich richt op je energiebanen en op de meridianen. Een intuïtieve ontspanningsmassage legt echt de focus op het ontspannen van het gehele lichaam en stress verminderen. Een Japanse gezichtsmassage richt zich echt op het verlichten van stress en spanning door het masseren 
van je gezicht weefsels. 

Genieten van een massage 

Bij Body Release by Kelly geloven we in persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd en luister naar jouw specifieke behoeften en pas de massage hier op aan. Je kan tijdens de massage al je zorgen van de dag los laten en genieten van een moment ontspanning en rust. 

Een massage is een manier om jezelf te verwennen en te verzorgen. Ze helpen je om je fysiek en mentaal beter te voelen. Of je nu een massage nodig hebt om te ontspannen, om te herstellen of om even te genieten, er is altijd een massage die bij jou past. 
Trakteer jezelf op een massage en ervaar de vele voordelen van verschillende massages. 
 

Behandelingen Waar kan ik jou mee helpen?
Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het