Intuïtieve ontspanningsmassage

Wat is een intuïtieve ontspanningsmassage? 

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een massagetechniek die zacht, langzaam en ritmisch wordt uitgevoerd. Ik maak gebruik van lichte tot gematigde druk en gladde, vloeiende bewegingen om de spieren en het zenuwstelsel te kalmeren. Het is bedoeld om je te helpen ontspannen, stress los te laten en een staat van rust te bereiken. Tijdens de massage gebruik ik massageolie om wrijving te verminderen en de huid te hydrateren.

De voordelen van een intuïtieve ontspanningsmassage

Intuïtieve ontspanningsmassages bieden veel voordelen die zowel het lichaam, de gezondheid als de geest positief beïnvloeden. 

Fysieke voordelen

Een intuïtieve ontspanningsmassage kan helpen spieren te ontspannen die verkrampt of gespannen zijn. Door de zachte en ritmische bewegingen kunnen de spieren ontspannen en de pijn verminderen. De zachte wrijvingen tijdens de massage stimuleren de bloedcirculatie en het lymfatisch stelsel, waardoor zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen makkelijker door het lichaam worden getransporteerd. Dit bevordert het herstel van je weefsels en je gezondheid.  

Mentale voordelen

De meest voorkomende voordelen van een intuïtieve ontspanningsmassage is de vermindering van stress. Door de kalmerende aanraking en ontspannen sfeer tijdens de massage, worden stresshormonen verminderd. Door de massage wordt de stress verminderd en wordt je kalmer. De massage draagt bij aan een betere en diepere nachtrust.

Gezondheidsvoordelen 

Naast fysieke en mentale voordelen heeft een intuïtieve ontspanningsmassage ook invloed op je gezondheid. Intuïtieve ontspanningsmassages kunnen mensen helpen bij het beheersen van angst en depressie. De massage is kalmerend, daarnaast komen er positieve neurotransmitters vrij tijdens de massage. Waardoor je een positiever gevoel ervaart. Door het verminderen van stress en het bevorderen van de bloedcirculatie tijdens de massage, wordt het immuunsysteem versterkt. 

Intuïtieve-ontspanningsmassage

Een intuïtieve ontspanningsmassage bij Body Release by Kelly 

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een ontspannende ervaring die je lichaam en geest kan helpen te ontspannen. Het is meer dan een lichaamsbehandeling; het is een holistische ervaring. 

Voordat ik begin met de massage gaan we in gesprek over je wensen, behoeften en eventuele klachten. Zo kan ik de massage afstellen op jou. Ik zal mij ook door mijn intuïtie laten leiden. Tijdens de massage zal ik verschillende massagetechnieken toepassen om de gewenste ontspanning te bereiken. Hiervoor gebruik ik massageolie om de wrijving op de huid te verminderen en de massage aangenamer te maken. De technieken, zachte, vloeiende bewegingen en lichte tot gematigde druk, zijn bedoeld om spieren te kalmeren en spanning in je lichaam los te maken. 

Na de massage ben je helemaal ontspannen, je kan zelfs een beetje slaperig zijn. Zorg ervoor dat je na de intuïtieve ontspanningsmassage genoeg drinkt om gehydrateerd te blijven. 

Ervaar zelf een intuïtieve ontspanningsmassage 

Ben jij ook toe aan totale ontspanning en even helemaal tot rust komen? Dan is een intuïtieve ontspanningsmassage de oplossing. Tijdens de massage ervaar je totale ontspanning en verminder je de stress die je hebt. Door middel van mijn zachte, kalmerende aanrakingen worden spierspanning en stress verminderd, terwijl de bloedcirculatie verbetert. Als ervaren masseur zorg ik ervoor dat je ontspannen de salon verlaat. Neem contact op en ervaar ontspanning en rust tijdens de ontspanningsmassage.  

Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het