Equine Bodywork bij Body Release by Kelly

Herken jij je paard in een of meerdere van de volgende punten?

  • Is je paard niet fit of is het gedrag van je paard veranderd?
  • Is je paard onrustig en kan dus wel een vermindering van stress door ontspanning gebruiken?
  • Kan je paard, als voorbereiding op een wedstrijd wel een behandeling gebruiken om zijn soepelheid en bewegingsruimte te verbeteren.
  • Moet jouw paard langere tijd rust houden vanwege herstel, blessure of ziekte?
  • Blijven de prestaties achter bij de verwachtingen?
  • Of vind je dat je paard het verdient om verwend te worden?

Equine Bodywork is te overwegen als mogelijke behandeling maar ook als ondersteuning bij handelingen als mondverzorging, hoefonderhoud en zadelpassen. Het is een cadeautje voor je paard. Het geeft releases, vermindert spierspanning. Optimaliseert bewegingsruimte, stimuleert bij herstel en nog zoveel meer.

Mijn behandelingen zijn niet alleen fysiek, ze hebben een diepere werking en zorgen voor een gevoel van kalmte, rust, vertrouwen en balans bij het paard. 
Mijn pure intentie om paarden te helpen, voelen de paarden aan. Het paard staat altijd centraal tijdens de behandelingen. De reden dat ik me ben gaan verdiepen in deze mooie therapieën is omdat het een zachte wijze is die met de juiste intenties grote resultaten boekt in het welzijn van het paard. 

Mijn behandelingen zijn holistisch, het gehele lichaam van het paard wordt behandeld. Er worden verschillende technieken gehanteerd of gecombineerd om een paard te behandelen: 

Afhankelijk van het paard en de eigenaar wordt er een combinatie gebruikt van Energetisch lichaamswerk, Equine Touch en Aromatherapie. Elke behandeling is anders, omdat elk paard ander is. 
Neem contact op voor meer informatie of plan een afspraak
 

Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het