Over de kadobon

Een leuk origineel kado

Op zoek naar een uniek geschenk voor een bijzonder persoon? Overweeg dan een massage cadeaubon van Body Release by Kelly in Stramproy, Weert. Het is het perfecte originele cadeau voor een vriendin, partner, moeder, zus of ander familielid om even heerlijk te ontspannen!

Deze luxe cadeaubon wordt geleverd in een bijpassende envelop. Je kunt een specifiek bedrag of behandeling kiezen, die indien gewenst in delen te besteden is ( geldig voor 12 maanden en deze is niet inwisselbaar voor contant geld ), zo zit je altijd goed!

Let op: de aanschaf of het ophalen van een cadeaubon is enkel mogelijk op afspraak. Geef a.j.b. via de contactpagina hier aan dat je hiervoor een afspraak wil maken. Aangezien de salon aan huis gevestigd is, worden afspraken alleen gemaakt binnen de openingstijden. Bedankt voor je begrip!

mockup

Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het