De website op de domeinnaam bodyreleasebykelly.nl is de officiële uiting online van Body Release by Kelly. De teksten, informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Body Release by Kelly. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de inhoud op deze website berust bij Body Release by Kelly. De inhoud, zoals weergegeven op deze website of onderdelen daarvan in de breedste zin van het woord, zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien je de inhoud op een andere manier wilt gebruiken dan het bekijken van pagina's op deze website, is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende vereist. Bekijk ook het privacybeleid en de disclaimer van deze website voor meer informatie.

Webdesign en online marketing

De website van Body Release by Kelly is tot stand gekomen middels een mooie samenwerking met Cross Internet. De vormgeving, het webdesign, webhosting, de bouw alsmede het webdevelopment is door dit bureau gerealiseerd. Als full service webdesign en online marketing bureau houd Cross Internet zich ook bezig met de vindbaarheid van mijn website.  

Cross Internet

Redactie

Deze website wordt redactioneel onderhouden door de webcare verantwoordelijke binnen BodyRelease by Kelly in samenwerking met MarCom medewerkers van Cross internet. Contact hierover is mogelijk via onze contactpagina hier.

Partners

O.a. voor een groter bereik middels betere vindbaarheid in de regio werken we v.w.b. online o.a. samen met de volgende websites:

Debs PMU salon te Nederweert is specialist in permanente make-up ; wenkbrauwen, eyeliner & lippen. GGD erkend ook.

Quadrivas Clinic te Neeritter ( Leudal ), geeft therapie en behandelingen die zich onder andere richten op bloedcirculatie verbeteren.

Vraag, opmerking of suggestie?

Heb je opmerkingen en / of suggesties voor mijn website of werkt er volgens jou iets niet goed? Ik stel je eventuele reactie zeker op prijs. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina of stuur mij een email.

Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het