Blaadjes Blaadjes
Gun jezelf een pauze! 

Zorg goed voor jezelf, dan kun je dat ook voor anderen.

We leven in een dynamische en veeleisende maatschappij waarbij een drukke agenda en hoge prestaties vaak de standaard zijn. 
Maar liefst één op de drie mensen ervaart stress, wat vaak leidt tot lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn, hoofdpijn, spanning, en benauwdheid om er maar een paar te noemen. Persoonlijk weet ik heel goed hoeveel verlichting een goede massage kan brengen in tijden van stress of pijn. Een ontspannende massage heeft bij mij altijd een kalmerend effect gehad. 

Mijn naam is Kelly van der Zanden en sinds 2014 is mijn passie voor het masseren aangewakkerd en ben ik begonnen met het behandelen van paarden, wat ik nog altijd met veel plezier doe. Door de aanhoudende vraag van paardeneigenaren of ik ook mensen behandel ben ik me gaan verdiepen in het masseren van mensen. Met een scala aan technieken bied ik in mijn massagesalon een diversiteit van massages aan, van ontspanningsmassage tot gezichtsmassage. Mijn salon is een plek voor zelfzorg, verlichting en ontspanning, waar je even kunt pauzeren van de dagelijkse drukte. Naast ontspanning focus ik ook op rug- en nekklachten of blokkades die hoofdpijn en andere ongemakken kunnen veroorzaken.

Ik heb diverse gerelateerde opleidingen gevolgd en mij gespecialiseerd in massagetherapie, wat ik met veel passie doe. In de loop der jaren heb ik mijn eigen benadering en concept ontwikkeld welke ik toepas in mijn salon. Niet alleen geniet ik van de rust en voldoening die het masseren mij geeft, maar ik koester ook de reacties na een behandeling. Het is bijzonder om te zien dat mens en paard volledig tot rust komen tijdens mijn behandelingen, en het is dan geweldig om te horen dat hun klachten zijn verminderd en soms zelfs helemaal verdwijnen! Met een persoonlijke aanpak voel ik intuïtief aan wat elke klant nodig heeft, en door mijn uitgebreide ervaring kan ik verschillende technieken integreren tijdens de behandeling.

Handtekening
Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het