Reviews

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8/10

Natuurlijk begrijp ik heel goed dat je benieuwd bent naar de ervaringen van anderen. Regelmatig ontvang ik reviews van tevreden klanten die je verzameld op deze pagina op je gemak kunt doornemen.

Zelf een review achterlaten? Dit kan d.m.v. door te klikken op het Google reviews- of Facebook logo.

Laat een review achter op Google Mijnbedrijf Laat een review achter op Facebook
Chantal

Een erg fijne deep tissue massage gehad. Zeer vriendelijk ontvangen en Kelly overlegd duidelijk met je zodat de massage goed op je wensen aansluit!

Vienna

Voor het eerst bij Kelly geweest voor een deep tissue massage. Heerlijk! Echt even een momentje voor jezelf en zeker met nek en rug klachten een aanrader! Ik kan heel moeilijk ontspannen maar dit is ECHT ontspannen.
Ik ga dit vaker inplannen! Zou jij ook moeten doen 😉Het leven is al druk genoeg.

Laura Coolen

Het was een heerlijke massage! Ga ik vaker doen😇
 

Chayenne Jacobs-Truijen

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele, ontspannende massage-ervaring.
Tijdens mijn revalidatie na een hernia operatie was ik opzoek naar verlichting van mijn spanningsklachten. Bij binnenkomst viel me direct de uitnodigende sfeer op. De ruimte was schoon, sfeervol ingericht en straalde een rustgevende energie uit. Kelly verwelkomde mij hartelijk en nam de tijd om mijn voorkeuren en eventuele pijnklachten te bespreken. Ik koos voor een diepe weefselmassage. Kelly wist precies de juiste drukpunten te vinden. Ze combineerde kracht met precisie. Haar professionele aanpak en kalme aanwezigheid zorgden voor een diep ontspannende ervaring. Na de sessie voelde ik een merkbare verlichting in mijn rug. De spanning was afgenomen en ik voelde me verfrist en energieker.

Carrie van Vlokhoven

Net een overheerlijke massage gehad bij Kelly , een aanrader👍 dank je Kelly 😘

Naomi

De Japanse gezichtsmassage van bodyrelease by Kelly was een ware verwennerij. De zachte aanrakingen en technieken zorgden voor een diepe ontspanning en een stralende huid. Een absolute aanrader!

Helmie

Van meerdere paardeneigenaren had ik al begrepen dat Kelly erg goede behandelingen geeft voor paarden. Toen ik begreep dat Kelly ook massagebehandelingen ging aanbieden aan mensen heb ik meteen een afspraak gepland. Zeker ga ik hier terugkomen. Kelly haar zachte en rustige energie werkt meteen al ontspannend en de ontspanningsmassage was HEERLIJK! Ik ga snel terug om ook de andere behandelingen te proberen.

Vivian Beerens

Voorheen had ik nog nooit gehoord van equine touch. Mijn paard was toe aan zijn halfjaarlijkse onderhoudsbeurt bij de chiropractor maar na de duidelijke uitleg van Kelly over equine touch en het effect hiervan, besloten om het traject bij haar aan te gaan.
Wat ik meteen mooi en krachtig vond om te zien, was de manier waarop Kelly contact maakte met mijn paard. Dit ging gepaard met een grote mate van ontspanning en mijn paard werd centraal gesteld. Kelly pikt signalen die hij geeft erg goed op en kan daardoor ook snel een link leggen met de ‘moeilijke lichamelijke plekken’. Hierdoor is de behandeling erg paard gericht en dus ook zeer efficiënt.!
Ook vond ik het prettig dat Kelly haar bevindingen in redelijk simpele taal, over kon brengen op mij. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik begreep waar mijn paard last had, waarom hij daar last had en hoe de behandelingen hem hierbij zouden gaan helpen.
Tot slot krijg je oefeningen mee voor onder het zadel of aan de hand, ter ondersteuning van de behandelingen. Super!

Frauke Teunissen

Kelly is een heel fijn er warm persoon die met veel rust en zachtheid met mijn paard omgaat, ze communiceerd duidelijk over wat ze voelt en wat ze doet. Stelt gerichte vragen om het meeste uit een behandeling te halen en de beste behandeling te geven. Ze is erg geduldig met mijn bijna 4 jarige ruin en laat na elke behandeling meer verbetering in zijn lijf zien en zit nog beter in zijn vel! Ik kan altijd met vragen terecht bij haar en ze is oprecht geinteresseerd hoe het gaat. Ik zou haar 100% aanraden en heeft aan mij in ieder geval een vaste klant erbij gekregen!

Miranda kessel

Via een stalgenootje met jou aan de praat gekomen. En de vraag gekregen of ik toen ook interesse had in de equine touch behandelingen voor mijn paardje. Daar was ik wel benieuwd naar hou dat zou zijn. Want ik liep wel tegen wat dingetjes aan me paardje bleef wat zwak op de achterhand. En voor nageven ook altijd maar wat lastig. Bij de eerste behandeling wist ik niet wat ik er van kon verwachten. Maar wat was ik toen al tevreden. Zo rustig en zo duidelijke uitleg. En ik moest nog al lachen want me paardje liet wel duidelijk merken waar ze moest zijn om te behandelen. Na de eerste behandeling weer lekker veder gegaan met rustig wat rijden. En merkte al verschil in de manier van rijden. Nu na 3 behandelingen. Weer het lessen opgepakt. En me lesgeefster vroeg van is dit je paardje wel. Want zei ziet zo veel verschil. Maar ook uit filmpjes die ik gestuurd heb naar kelly van maart en van nu. Ziet zei ook duidelijk verschil. En ik ben zeer tevreden. Mocht je twijfelen hoop ik dat jullie de stap zetten om voor kelly te kiezen. Echt een aanrader.

Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het