Wat is energetisch lichaamswerk?

In een behandeling wordt het autonome zenuwstelsel gestimuleerd om regeneratie en herstel in gang te zetten. Het parasympathische zenuwstelsel, ook wel bekend als de 'oplader en rem' van ons lichaam, wordt geactiveerd en is verantwoordelijk voor herstel, reparatie, opbouw en rust. Dit proces gaat gepaard met een vertraging van de hartslag, een daling van de bloeddruk en een verbeterde doorbloeding van spieren en organen. Energetisch lichaamswerk brengt paarden in een staat van ontspanning. Hierdoor kunnen eventuele blokkades makkelijker worden opgespoord en opgelost.

Energetisch lichaamswerk draait om het vinden van verbinding via aanraking. Door bewust dieper te ademen en mijn handen op de plekken te plaatsen waar energetische blokkades zich bevinden, faciliteer ik een diepere verbinding met het lichaam. Dit proces bevordert heling, bevrijdt blokkades en herstelt de vrije stroming van levensenergie.

equine-touch-paarden

We raken vaak uit balans wanneer de verbinding tussen lichaam en geest verbroken is of onbewust is geworden. Fysieke klachten kunnen voortkomen uit deze disbalans in ons emotionele welzijn. Energetisch lichaamswerk heeft als doel om deze connectie tussen de fysieke, mentale en spirituele gebieden te herstellen. Spiritualiteit is simpelweg de kunst van het verbinden van denken, voelen en het innerlijke 'weten' van ervaringen.

Bij energetisch lichaamswerk gaat het om het herontdekken van de innerlijke balans en het ontsluiten van de helende krachten van het lichaam. Als je de harmonie tussen het lichaam en geest van je paard wilt herstellen, ben je hier op de juiste plek. Neem contact op en samen zullen we de balans van je paard weer vinden.

Mijn massagesalon Body Release by Kelly in beeld
Massage
Ruimte
Massage
Kelly
Massage behandeling boeken?
Afspraak plannen & Openingstijden: Mijn salon is zowel doordeweeks als zaterdag geopend, maar wel enkel op afspraak. Ook in de avonduren is het in goed overleg mogelijk om een afspraak in te plannen.
Stuur een bericht via Whatsapp!
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het